ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το The Camp 10 είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος πολυχώρος άθλησης στην Καλαμάτα.

Όραμα και μοναδικός μας στόχος είναι, μέσα από την ποικιλία και ποιότητα των προγραμμάτων μας, τον σωστό προπονητικό σχεδιασμό τους, τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής και μια μοναδική εμπειρία προπόνησης, με σκοπό να είστε πιο υγιείς και λειτουργικοί στην καθημερινότητα σας, ώστε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους και η άθληση να γίνει τρόπος ζωής.

The Camp 10 Γυμναστήριο - Καλαμάτα - Ζευς - Fitness center - Υπηρεσίες

Fitness

Το Camp 10 είναι η εξέλιξη στο χώρο του Fitness, προσφέροντας Ασφαλή Άσκηση Χωρίς Όρια.

Έχουμε συγκεκριμένη φιλοσοφία, ενώ ακολουθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία και οργάνωση για την πρώτη αξιολόγηση των ασκούμενων, την συνταγογράφηση του ασκησιολόγιου, την πραγματοποίηση των ασκήσεων και τον τακτικό επανέλεγχο της πορείας των ασκούμενων ώστε η γυμναστική να γίνει τρόπος ζωής και να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

Οι προπονήσεις μας είναι τόσο αποτελεσματικές επειδή γίνεται συστηματική αξιολόγηση στους πελάτες μας για να βεβαιωθούμε ότι οι ασκήσεις που εκτελούν είναι ασφαλείς και ωφέλιμες για αυτούς, ακόμα και όταν βρίσκονται σε group! Είναι πραγματικά συναρπαστικό να βλέπουμε κάθε φορά την εξέλιξη και την βελτίωση του κάθε ένα!

The Camp 10 Γυμναστήριο - Καλαμάτα - Ζευς - MMA - Υπηρεσίες

BJJ - MMA

ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) – BJJ (Brazilian Jiu jItsu), είναι τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα παγκοσμίως. Η εξέλιξη τους είναι ραγδαία και τα καθιστούν ως τα πιο δημοφιλή και ολοκληρωμένα μαχητικά αθλήματα ανά τον κόσμο.

Όπως σε κάθε επαγγελματική ομάδα, έτσι και στο The Camp 10 το προσωπικό μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους αντιπροσώπους του αθλήματος, συνδυάζοντας τεχνικές, τακτικές και στοιχεία της φυσικής κατάστασης ώστε να παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα σχετικά με το επίπεδο των κορυφαίων αθλητών.

Γυμναστήριο Καλαμάτα - Online training - The Camp 10

Online Training

Μέσω των online υπηρεσίων On-demand workouts, Live streaming workouts και Individual distance coaching σας παρέχουμε προγράμματα προπόνησης από απόσταση, ομαδικές διαδικτυακές συνεδρίες μέσω live stream και προπονήσεις από οπουδήποτε και όποια στιγμή θέλετε!

Στο χώρο μας θα βρείτε υπηρεσίες όπως :

MIXED MARTIAL ARTS

KIDS BJJ - MMA

SPORTS PERFORMANCE

BRAZILIAN JIU JITSU

PERSONAL TRAINING

WOMEN SELF DEFENCE

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

The Camp 10 - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Fitness - MMA BJJ - Υπηρεσίες

Η φιλοσοφία μας είναι συγκεκριμένη και ακολουθούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία και οργάνωση. Σε κάθε ασκούμενο πριν την έναρξη του προγράμματος άσκησης του ζητάτε Ιατρική Βεβαίωση που να βεβαιώνει ότι η κατάσταση της υγείας του στην παρούσα φάση, του επιτρέπει να συμμετάσχει σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα άσκησης. Παράλληλα συμπληρώνει ένα πλήρες Ιατρικό Ιστορικό.

The Camp 10 Γυμναστήριο - Καλαμάτα - Fitness - BJJ MMA - Photo gallery 19

Κάθε ασκούμενος πριν την έναρξη του προγράμματος περνάει από μια λειτουργική αξιολόγηση η οποία στοχεύει ώστε η μετέπειτα προπόνηση να μην προκαλεί υπερβολικές και άχρηστες επιφορτίσεις του μυοσκελετικού και καρδιοαναπνευστικού συστήματος, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα όπως οξεία περιστατικά και τραυματισμούς. Έτσι βλέπουμε τις μυϊκές ανισορροπίες και ασυμμετρίες αλλά και πιθανές κινήσεις που προκαλούν πόνο.

The Camp 10 Γυμναστήριο - Καλαμάτα - Fitness - BJJ MMA - Photo gallery 12

Η δυνατότητα για να προπονηθεί κάποιος είναι μέσα από μεγάλες ομάδες δώδεκα το πολύ ατόμων όπου ο ασκούμενος θα έχει ένα πρόγραμμα λειτουργικής προπόνησης με εξατομικευμένες ασκήσεις και ο στόχος του θα είναι γενικός. Επίσης σε ασκούμενους που έχουν εξατομικευμένο στόχο ή οι ιδιαιτερότητες τους δεν τους επιτρέπουν να ενταχθούν σε μια μεγάλη ομάδα κατευθύνονται σε μικρότερη ομάδα τριών το πολύ ατόμων.

The Camp 10 - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Fitness - MMA BJJ - Υπηρεσίες 4

Οι προπονήσεις μας είναι σχεδιασμένες βάση των κατευθυντήριων οδηγιών μεγάλων οργανισμών του χώρου της άσκησης όπως το American College of Sports Medicine (ACSM), η Aerobic and Fitness Association of America (AFAA) και η National Strength and Conditioning Association (NSCA), όπου μέσα από τις έρευνες τους διαπιστώνεται η ανάγκη για μια ολοκληρωμένη λύση άσκησης, η οποία να προσφέρει στους ασκούμενους μια καλύτερη λειτουργία και έναν καλύτερο έλεγχο του σώματος τους, ενώ παράλληλα βελτιώνει όλους τους δείκτες της υγείας τους. Με στόχο το Ευ Ζην.

The Camp 10 - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Fitness - MMA BJJ - Υπηρεσίες 5

Επίσης ένα ακόμα στοιχείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι ακολουθούμε την νεότερη τάση και φιλοσοφία της συστηματικής άσκησης η οποία ξεφεύγει από την ``κλασσική`` νοοτροπία του γυμναστηρίου όπου πραγματοποιούνται ασκήσεις σε απομονωμένες μυϊκές ομάδες η ακόμα χειρότερα σε απομονωμένους μύες μέσα από σταθερές επί το πλείστων τροχιές κίνησης, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τις κινήσεις που υπάρχουν στην καθημερινή ζωή και επικεντρώνονται στην ενδυνάμωση και εκούσια ενεργοποίηση των μυών του σώματος.

The Camp 10 - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Fitness - MMA BJJ - Υπηρεσίες 6

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται ποικίλει ανάλογα με το στόχο της προπόνησης. Εκτός από μεγάλο μέρος του εξοπλισμού που εμπεριέχεται στην λειτουργική προπόνηση όπως (σανίδες ταλάντευσης – ισορροπίας, bosu, μπάλες, κυλίνδρους, αλτήρες, kettlebell, μπάρες, λάστιχα, ιμάντες αιώρησης, τροχαλίες κτλ.) γίνεται και χρήση εξοπλισμού που βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική ικανότητα όπως Airbike, Spin Bike, Rowing Machine, Skierg τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον αφού δεν χρησιμοποιείται ηλεκτρισμός.

The Camp 10 - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Fitness - MMA BJJ - Υπηρεσίες 7

Τέλος διδάσκονται και τμήματα αυτοάμυνας όπου μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με στόχο την προστασία τους από τυχών απειλές της σωματικής του ακεραιότητας.