ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας

Στο Camp 10 πιστεύουμε ότι η άθληση συντελεί στην ψυχολογική ισορροπία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Σε κάθε ασκούμενο πριν την έναρξη του προγράμματος άσκησης του ζητάτε Ιατρική Βεβαίωση που να βεβαιώνει ότι η κατάσταση της υγείας του στην παρούσα φάση, του επιτρέπει να συμμετάσχει σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα άσκησης. Παράλληλα συμπληρώνει ένα πλήρες Ιατρικό Ιστορικό.

#YOUARETHEMACHINE

Η ομάδα του The Camp 10 ειδικεύεται τόσο στις κλασικές παροχές (strength machines, cardio, group training), όσο και του Group Personal (boutique). Βασικός μας στόχος είναι να καλύψουμε τις ανάγκες όχι μόνο του απλού ασκούμενου αλλά και όποιου επιθυμεί επιπλέον φροντίδα και καθοδήγηση.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους αντιπροσώπους του ΜΜΑ – BJJ, συνδυάζοντας τεχνικές, τακτικές και στοιχεία της φυσικής κατάστασης ώστε να παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα σχετικά με το επίπεδο των κορυφαίων αθλητών.

Our Team

of dedicated professionals

The Camp 10 - Γυμναστήριο Καλαμάτα - Fitness - ΜΜΑ - BJJ - Ομάδα
The Camp 10 Γυμναστήριο – Καλαμάτα – Fitness – BJJ MMA – Ιωάννης Παπανικολός
Ιωάννης Παπανικολός
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Fitness trainer.

The Camp 10 – Γυμναστήριο Καλαμάτα – Fitness – ΜΜΑ – BJJ – Θεόδωρος Βασιλόπουλος
Θεόδωρος Βασιλόπουλος
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Απόφοιτος γυμναστικής Ακαδημίας Σόφια Βουλγαρίας (Βασίλ Λέφσκι), κάτοχος MSc, PhD. Κάτοχος μαύρης ζώνης (1 Dan) από Grand Master Reyson Gracie (9 Dan). MMA trainer.

The Camp 10 Γυμναστήριο – Καλαμάτα – Fitness – BJJ MMA – ΖΕΥΣ – Τζίνα Μπαξιβανάκη
Τζίνα Μπαξιβανάκη
Sales & Marketing Manager

Απόφοιτη σχολής Marketing. Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΖΕΥΣ. Ξέρει πώς να μετατρέψει τα πάντα σε ένα έργο τέχνης και παθιασμένη με τον αθλητισμό.

The Camp 10 Γυμναστήριο – Καλαμάτα – Fitness – BJJ MMA – Ελένη Ζησιμάτου
Ελένη Ζησιμάτου
Receptionist

Απόφοιτη του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι η πρώτη μας επαφή με τους αθλούμενους του γυμναστηρίου μας. Μπορείτε να τη συμβουλευτείτε και θα σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις και απαντήσεις.