ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας

Στο Camp 10 πιστεύουμε ότι η άθληση συντελεί στην ψυχολογική ισορροπία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Σε κάθε ασκούμενο πριν την έναρξη του προγράμματος άσκησης του ζητάτε Ιατρική Βεβαίωση που να βεβαιώνει ότι η κατάσταση της υγείας του στην παρούσα φάση, του επιτρέπει να συμμετάσχει σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα άσκησης. Παράλληλα συμπληρώνει ένα πλήρες Ιατρικό Ιστορικό.

#YOUARETHEMACHINE

Η ομάδα του The Camp 10 ειδικεύεται τόσο στις κλασικές παροχές (strength machines, cardio, group training), όσο και του Group Personal (boutique). Βασικός μας στόχος είναι να καλύψουμε τις ανάγκες όχι μόνο του απλού ασκούμενου αλλά και όποιου επιθυμεί επιπλέον φροντίδα και καθοδήγηση.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους αντιπροσώπους του ΜΜΑ – BJJ, συνδυάζοντας τεχνικές, τακτικές και στοιχεία της φυσικής κατάστασης ώστε να παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα σχετικά με το επίπεδο των κορυφαίων αθλητών.

Our Team

of dedicated professionals

The Camp 10 – Γυμναστήριο Καλαμάτα – Fitness – ΜΜΑ – BJJ – Θεόδωρος Βασιλόπουλος
Θεόδωρος Βασιλόπουλος
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Απόφοιτος γυμναστικής Ακαδημίας Σόφια Βουλγαρίας (Βασίλ Λέφσκι), κάτοχος MSc, PhD. Κάτοχος μαύρης ζώνης (1 Dan) από Grand Master Reyson Gracie (9 Dan). MMA trainer.

The Camp 10 – Γυμναστήριο Καλαμάτα – Προπονητής – Μιχαήλ Ζαχαρόπουλος
Μιχάλης Ζαχαρόπουλος
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Απόφοιτος επαγγέλματικης σχολής προπονητικής αγωγής, τμήματος προπονητής αθλημάτων-αθλητών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Γυμναστήριο Καλαμάτα – The Camp 10 – Χαρά Ζαχαροπούλου – Front desk manager
Χαρά Ζαχαροπούλου
FRONT DESK MANAGER

Απόφοιτη επαγγελματικής σχολής χορού. Είναι η πρώτη σας επαφή με το που θα μπείτε στο γυμναστήριο. Μπορείτε να τη συμβουλευτείτε και θα σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις και απαντήσεις.

Συνεργάτες

Τα ενεργά μέλη μας έχετε έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας Life Technologies.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.